Draaipoorten

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze draaipoorten. Of je nu je woning, bedrijf of terrein wilt beveiligen met een vleugje elegantie, onze draaipoorten bieden een verfijnde oplossing voor een soepele en veilige toegang.

Onze draaipoorten combineren een soepel draaimechanisme met een eenvoudig bedieningssysteem, waardoor je toegang krijgt tot je eigendom met het grootste gemak. Geniet van het comfort van een vlotte en stijlvolle beweging bij het betreden of verlaten van je terrein.

Met oog voor esthetiek bieden onze draaipoorten een scala aan ontwerpen en materialen om naadloos aan te sluiten bij de uitstraling van je woning of bedrijf. Kies uit diverse stijlen en pas je draaipoort aan naar jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Veiligheid is een prioriteit bij onze draaipoorten. Het stevige ontwerp en geavanceerde vergrendelingsmechanismen zorgen voor een veilige omgeving. Personaliseer je poort met extra beveiligingsfuncties voor gemoedsrust en bescherming van je eigendom.

Onze draaipoorten worden vervaardigd met duurzame materialen, wat garant staat voor langdurig gebruik en minimale onderhoudsvereisten. Investeer in een product dat niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

Upgrade je toegangsoplossing met de stijlvolle draaipoorten van Smederij Boerakker. Combineer elegantie met functionaliteit en geniet van een veilige en verfijnde entree naar je woning of bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze draaipoorten jouw buitenruimte kunnen verfraaien.

De poort bestaat uit uit 2 draaidelen van aluminium kokers die verticaal  staan en poedercoating in fine structuur, ook met brievenbus, ondergrondse automatisering, verlichting, intercom systeem en via de GSM de poort kunt bedienen.

 

Draaipoort van Corten staal wat een mooie warme uitstraling geeft Model Alphen.       

Draaipoort Model Alphen van corten staal mooie warme uitstraling en met diverse hoogtes en breedte van het staal verwerkt.

 

Draaipoort Model Boven -Leeuwen alle koker op maat gemaakt en verzinkt en gepoedercoat.

 

Draaipoort Model Castricum met speciaal sierornamenten die plasma gesneden zijn en de sierkrullen op maat gebogen.

 

                                                   

 Draaipoort Model Kerkdriel materiaal massief en ook verzinkt en gepoedercoat in ralkleur, de poort is ook voorzien van grondmotoren.

 

Schuifpoort Model Utrecht mooi rondlopend model met schubplaten onderin, weer wat anders dan de normale industriepoorten, aansluitend bijpassend hekwerk deze schuifpoort is ook voorzien van automatisering.

 

                                   

Looppoort Model Hamburg met een ornament van een hond die daar aanwezig is, maar natuurlijk kan ieder ornament aangepast worden naar eigen  smaak.

 

Looppoort Model Lent erg mooi design met aansluitend gaashekwerk en alles in ralkleur gepoedercoat.

 

 

 

                    Draaipoort bestaat uit 2 draaidelen Model Luxemburg alles verzinkt en gepoedercoat in ralkleur ook de brievenbus deurtjes in kleur en aan de ene                      kant de post uithalen en aan de andere kant zit de kast voor de automatisering van de poort.

 

 

Massief Looppoort van vierkant materiaal in de vorm van de kapel bovenaan inclusief hang/sluit/cilinderslot met klink.

 

Poort  kun je met diverse dingen combineren een poort mag altijd anders zijn maar het hoef niet, ligt aan de situatie. Deze lamellen draaipoort zijn aan palen van 150/150/4mm met kapje erop. Ook zijn er grondmotoren aanwezig  zodat de poort elektrisch bedienbaar is.

Hier zien je een mooi voorbeeld van dat het model aan de zijkant mooi doorloopt van de poort naar het hekwerk en de poort is de blikvanger. Dit is Model Dreumel.

De specialist in hekwerken

Contact

  • Van Heemstraweg 128B
  • 0487 572 675
  • Info@smederijboerakker.nl