Balkon en sierhekwerk

Geef je tuin of woning een upgrade met onze mooie sierhekwerken. Of je nu wat extra flair aan je tuin wilt toevoegen, je woning wilt markeren of simpelweg een vleugje elegantie aan je buitenruimte wilt geven, onze sierhekwerken zijn de perfecte keuze.

Onze sierhekwerken zijn gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap. Kies uit een scala aan ontwerpen, van klassiek tot modern, zodat je iets vindt dat bij de stijl van je huis past. We hebben hekwerken in verschillende materialen, zoals smeedijzer, aluminium en staal, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Wij geloven in duurzaamheid en kwaliteit. Onze sierhekwerken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze bestand zijn tegen weer en wind. Met minimaal onderhoud behouden ze hun schoonheid en functionaliteit voor jaren.

Iedere buitenruimte is uniek, daarom bieden we op maat gemaakte sierhekwerken aan. Of je nu specifieke afmetingen, een uniek ontwerp of extra decoratieve elementen wilt, we staan klaar om aan jouw wensen te voldoen.

Naast hun mooie uiterlijk bieden onze sierhekwerken ook extra veiligheid voor jouw eigendom. De stevige constructie en doordachte details zorgen voor een veilige omgeving, terwijl de functionele poorten handige toegang tot jouw terrein bieden.

Geef je buitenruimte een boost met onze sierhekwerken. Met aandacht voor stijl, duurzaamheid en veiligheid zijn onze hekwerken een tijdloze toevoeging aan elke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt transformeren.

 

Hekwerk binnen of buiten het kan allemaal , dit is model Hamburg een strak en mooi hekwerk.

 

 

Hekwerk MODEL STOCKHOLM  en mooie palen erbij.

 

een stalen wand als afscheiding kan natuurlijk ook 

 

Hekwerk Model Hamburg met plasma gesneden ornamenten erin en verzinkt en gepoedercoat in ralkleur.

 

Model Venetië met heel veel sierkrullen voor iedere smaak is er wel een model en alles verzinkt en gepoedercoat in kleur.

 

Balkonhekwerk model MOOK  erg mooi en in ralkleur 7016 gepoedercoat.

 

Model Glasgow er was al een poort en er is hekwerk met een nieuwe poort bijgemaakt in dezelfde materialen en model en een mooi sierknop erop die niet scherp is.

 

 

Dit hekwerk is gemaakt zoals het bestaand model  en in ralkleur 8022 een bruin tint.

 

 

 

Som komen er klanten met eigen ideeën zoals een hekwerk zodat het pad beter gebruikt wordt en er niet over het gras gelopen wordt.

 

Model Mook past ook mooi zo tussen de ramen en in dezelfde kleur als de kozijnen.

 

 

Hekwerk model Stockholm en een sierknop die rond is geeft een mooi effect aan het hekwerk.

 

 

Een hekwerk voor de veiligheid is altijd erg belangrijk en u kunt  ook een industrieel model nemen.

 

 

 

Ook hetzelfde model hekwerk wat er in de straat al aanwezig is ook mogelijk die jaren  30 model noemen we Voorburg.

 

 

Hekwerk kun je wat opener of wat gesloten  laten maken in dit hekwerk zit kokers wat dichter op elkaar.

 

 

Hekwerk kan ook een traphekwerk zijn  en leuningen in alle modellen en uitvoeringen.

 

 

In de kelder heb je soms gewelven en dan kunt je zelf bedenken war zou er mooi zijn  en hier is er in midden een poortje in gemaakt, en zoals je ziet op maat gemaakt en mooi nabehandelend en gemonteerd door Smederij Boerakker. Dit is Model Utrecht.

 

 

 

Hekwerk Model Stockholm en een sierpunt met een rond bolletje bovenop een een mooi doorzichtig model en wel netjes afgesloten, hekwerk en een looppoort dit alles verzinken en gepoedercoat in ralkleur.

 

 

Balkonhekwerk model Leeuwarden op maat gemaakt met sierspijlen en sierkrullen erin dit hebben we geplaatst voor de klant.

 

Balkonhekwerk model  Venetië inclusief verzinken en poedercoaten in kleur.

 

 

 

 

 

Trap boom gemaakt met traphekwerk mooi strak model en alles gepoedercoat in ralkleur.

 

 

Balkonhekwerk met buikspijlen met mooi snijwerk in het staal Model Arnhem.

De specialist in hekwerken

Contact

  • Van Heemstraweg 128B
  • 0487 572 675
  • Info@smederijboerakker.nl