Plasma Snijden

Ontdek de kracht van precisie met onze plasma snijdiensten. Of je nu op maat gemaakte metalen onderdelen nodig hebt voor industriële toepassingen, artistieke creaties, of andere projecten, ons plasma snijproces biedt nauwkeurige en efficiënte resultaten.

Plasma snijden maakt gebruik van gecontroleerde verhitting door een plasmastraal om door metalen te snijden. Dit proces zorgt voor uiterste precisie, waardoor complexe vormen en gedetailleerde ontwerpen met gemak kunnen worden gerealiseerd. Met onze geavanceerde plasma snijtechnologie kunnen we verschillende metalen, waaronder staal, roestvrij staal en aluminium, met nauwkeurigheid en snelheid bewerken.

Of je nu kleine onderdelen voor machinerie nodig hebt of op zoek bent naar aangepaste decoratieve elementen, plasma snijden biedt ongekende veelzijdigheid. Met de mogelijkheid om verschillende diktes en soorten metalen te bewerken, kunnen we aan al jouw specifieke eisen voldoen en hoogwaardige maatwerkproducten leveren.

Plasma snijden staat bekend om zijn snelheid en efficiëntie. Het proces minimaliseert warmte-impact op het materiaal, wat resulteert in schone sneden met minimale vervorming. Dit betekent minder nabewerking en een snellere doorlooptijd voor jouw projecten.

Onze plasma snijdiensten worden gebruikt in een breed scala van toepassingen, van industriële productie tot kunstzinnige creaties. Of je nu functionele metalen componenten nodig hebt of op zoek bent naar unieke artistieke uitingen, plasma snijden opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden.

Bij Smederij Boerakker staan we klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen met onze geavanceerde plasma snijdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij nauwkeurigheid, veelzijdigheid en efficiëntie combineren om aan al jouw metalen bewerkingsbehoeften te voldoen.

 

De boom is getekend en uitgesneden met de plasma snijder, er is heel veel mogelijk.

 

 

Een naam bord privé of voor u bedrijf is ook mogelijk en dit is daarna mooi nabehandeld in een fine structuur gepoedercoat.

 

Ook kun je het ontwerp in 2D  maken en dit is van corten staal wat straks nog mooi in kleur komt  de bak is al begonnen met verkleuren.

 

De klant kwam zelf met een ontwerp dit is de ruwe versie.

 

Bloembak met zeer fraai snijwerk.

 

De specialist in hekwerken

Contact

  • Van Heemstraweg 128B
  • 0487 572 675
  • Info@smederijboerakker.nl